Onze kenmerken: kwaliteit, lage prijzen en goede service

Goedkope producten worden vaak bestempeld als mindere kwaliteit dan hun duurdere tegenhangers. Maar dit hoeft zeker niet zo te zijn, en Grandado bewijst dit. Op deze pagina vind je hoe en waarom onze webshop kwalitatief goede producten tegen lage prijzen en met een goede service kan aanbieden.

Kwaliteit 
Strenge kwaliteitseisen zorgen voor een hoogwaardig aanbod van producten. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de producten in onze webshop voldoen aan de criteria die je als consument aan producten stelt. De producten worden in China uitgebreid getest, zodat we er zeker van kunnen zijn dat onze klanten alleen de beste producten ontvangen. 
Goedkoop 

Wist u dat bedrijven een groot deel van hun omzet gebruiken voor dure marketing en reclame campagnes? Wij doen dat niet, en de merken die wij aanbieden doen dat ook niet. Wij investeren dat geld liever in de klant. En dat zie je terug in onze prijzen.


Service
 
Laagste prijzen
Eén jaar garantie op elk product
Track & Trace
Veilig betalen
Advies en onderhoud in Nederland
Levenslang 5% korting vanaf de tweede bestelling
Gratis verzending
100 dagen bedenktijd
Niet goed, geld terug
Persoonlijk contact via email en telefoon

Over ons
 

Grandado is een webshop met een gevarieerd aanbod, lage prijzen en goede klantenservice. Grandado is een Chinees bedrijf maar doet het in vele opzichte anders dan je van een Chinees bedrijf gewend bent. Naast een lokale look en feel van de website hebben wij service hoog in het vaandel staan. Wij zijn van mening dat een hoge service alleen geboden kan worden wanneer je lokaal aanwezig bent. Dit heeft er ons toe besluiten met een betrouwbare Nederlandse partner samen te werken waar oa de klantenservice en een gedeelte van de onpage en marketing plaatsvindt. Uiteraard doet wij in China ons uiterste best om een kwalitatief goed assortiment voor een mooie prijs samen te stellen. Zo heb jij als klant het beste van twee werelden!


Ervaring
 

De ervaring die het team achter Grandado.com heeft opgebouwd met voorgaande webshops, is de basis voor Grandado. Jij als klant kunt er dus vanuit gaan dat wij weten wat je wilt, hoe je dit wilt en wanneer je dit wilt. Door de contacten die zijn opgedaan in de afgelopen jaren, staat er nu een organisatie waar we trots op zijn en waarvan je kunt verwachten dat wij er zelf ook winkelen. De standaarden voor onze webshops en producten liggen hoog, omdat we weten dat jij geen genoegen neemt met minder. Wij bieden pas producten aan op Grandado, als we ze zelf naar tevredenheid kunnen gebruiken.
 

Ons doel
 

Het doel van Grandado is om jou de beste producten tegen de laagste prijs te kunnen aanbieden. Ons assortiment is ontzettend divers, wat betekent dat er voor elke consument wat wils is. Wij proberen met onze webshop niemand uit te sluiten, en een groot en breed publiek aan te spreken. Ook staan wij voor een goede en persoonlijk service, en staat klantenbinding hoog bij ons in het vaandel. Wij nodigen je dan ook uit om bij vragen of opmerkingen vooral contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »